Nyårsafton!

Om några timmar är 2007 över (vilket jag ser fram emot) och 2008 just börjat. Ny start, nya framåtblickar. 2008 ska jag göra till ett bra år, känner också att det kommer att bli ett händelserikt år. Slutligen vill jag önska alla bloggare ett fantastiskt gott nytt år! Puss på er.

Bars

image151image152image154image155

Tights, Wardrobe och Skor från Wardrobes personal

Sex and the city

Nu har jag tagit alvedon och hoppas att mina värker i huvudet och benet försvinner. Ni får ha en fantastiskt natt, för mig blir det två timmars Sex and the city.


Butterfly

image135image142

Linne, weekday secondhand

Kvällsmys

Go kväll. Idag har jag varit på dans humör och haft en huvudvärk som inte vill försvinna, dålig kombination men jag har klarat mig igenom dagen bra iallafall. Aja nu ska jag ta fram kladd kakan och något drickbart och kolla på efterlängtade Sex and the city. Ibland är det så skönt att ligga i soffan och bara mysa om nätterna.

Massa kramar!


Furrr

image129image126
Sjuk sitter jag här och ödslar tid i fotöljen men ack så mysigt, känner mig hur lung som helst. Här är min skönhet som inte kommer från en levande varelse (tror jag) och är fodrad i 100% cotton.(Damn att den är i M, lite stor) Ni får ha en fantastiskt  juldag bebes!

X-mas day

Ville bara önska alla en god jul. Njut av gemenskapen och den goda maten. Hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll. Puss på er.


231207

Imorgon är det alltså julafton. Kan inte förstå det, känns inte alls som jul än. Ingen snö men minusgrader i överflöd. Mitt julfirande blir hemma med familjen. Har inte blivit mycket till julstämning de här året. Ni får ha en God jul iallafall.

welcometothemanhattan

image118image119
image120

lastnightsparty

Inte mycket till vila

Lördag idag. Vaknade upp vid 3 och kunnde inte sova så jag gick upp istället. Snart ska jag iväg till stan igen och handla de första och sista klapparna! väldigt sent ut de här året men vad gör det? Igår var jag på stan med Clara men hittade knappt något så vi tog färjan till julmarknaden. Sen skulle Clara hem så vi tog färjan tillbacka och så följde jag henne till tunnelbanan. Utan nycklar hem var jag fast i slussen. Efter en kvart ringde min syster så jag skulle träffa henne och hennes kompisar på grönan så jag tog färjan tillbacka och blev kvar där i ca 2  timmar. Sen åkte vi tillbacka till slussen och köpte lite godsaker och hade hur kul som helst. Vet inte  när vi kom hem. Nu måste jag göra mig i ordning. Har verkligen ing lust att gå ut idag, vill ligga hemma och mysa.
image121


Alone

-


Avslutningsdag

Idag är det första dagen på jullovet! Kan inte förså att det är lov?! Känns otroligt skönt. Imorgon ska jag handla julklappar och gå på julmarknad. Ni får ha ett underbart lov! puss


Onsdag

Hello. Hinner skriva ett kort inlägg innan Heroes börjar. Jag köpte pälsjackan för 310 spänn! otroligt, säljaren skickar till och med ett brett skärp från TopShop. Lägger in bilder på den när den kommer :D För övrigt har dagen varit hur kul som helst. Imorgon är det AVSLUTNING.

Ha en trevlig kväll. Puss

RSS 2.0