cuttingedge

Torsdags morgon. Vaknade upp vid 9 idag eftersom att jag har hemstudiedag. Fixat halva uppgiften men har en hel del kvar. Ska ut på en promenad nu, ta en kall dusch och sedan sätta mig i arbeta och göra klart konsument uppsatsen vilket de hela handlar om,tyvärr är inte läxor min starka sida. Ni får ha en härlig torsdag och imorgon är det fredag så nu har vi något att se fram emot! Puss


SUSHI.Vädret kan inte bli bättre än såhär en vinterdag i januari. Visar gårdagens middag, sällan det blir såna här nyttiga måltider. Måste ske oftare märker jag. UT i solskenet nu!


Goodbyeuktoy

image305image306
vackrast på -lastnightparty-

SÖNDAG

Imorgon är det en ny vecka. Känner mig allmänt risig och inte alls peppad. Tisdagen känns ännu mer underskattad..utedag men skridskor och hela köret..usch. Nu ska jag göra i ordning ett varmt bad och sedan fixa med min nya mobil, det blev en viewty U990.


Sunrise

God morgon. känner mig halvkrasslig sedan två dagar tillbaka. Vaknade vid halv nio idag och satte på mig mys kläder och gick en promenad innan frukost. Igår fyllde min underbara mamma 39 år. De firade vi med god mat skratt och tårta. Idag är det lördag som kommer att bestå av dels plugg,vila och tränning. Blir en trip ut på ärenden senare med sällskap om jag ens orkar klä på mig innan dess. Ni får ha en mysigt helg! 


streetdust

Gokväll. varit och kollat på olika gymnasium hela dagen ända tills 5 då jag åt en stor middagsbuffé. Senare blev det en sthlmstur, något som jag sent kommer att glömma. Nu blir det lite kvällskäk och en långfilm. Puss

Sick


:(


RSS 2.0