thats why or if dont know off thing hm..

Tänkte bara säga att det kommer upp bilder på min päls imorgon (har inte fotat på ett tag. men imorgon blir det av) bara så ni vet. typ. sköt om er vänner.

The perfect day would be starting off in Santa Monica for breakfast at sunrise riding a bike to Fairfax, and going up and down melrose for thrift stores, ending the night on the beach with perrier and a baguette under the stars + a camera in hand.


Bought Nylon and i-D on my way home


i was all goth yesterday. gggr + eating a plasticyoggibottle a la banana/mango i think. it was yummmy tho. byyye bitches


I hate to speak so free but you mean nothing to me


Willa

SANTA MONICA


HOMEhomehome..thank god thank god thank god god thank<<<<<<<clickclicKK guess what?::)

fuck budget.

Nu är jag hemma igen. Fick inte med mig ett skit. Förutom en kebabrulle. Jag prövade monkis päls och den var för stor, topshops päls var inte alls som jag tänkt mig, fin var den iallafall inte och hms var en storbesvikelse! vet inte varför jag inte gillade den, knäppningen var konstig och så var det något tjockt"resårband" eller vad det var runt armarna och längst ner vilket jag inte alls gillade, den var helt enkelt inte som jag föreställt mig (gör aldrig). Fast jag har inte gett upp helt! Jag har ju Beyond retro kvar. Så imorgon ska jag dit och förhoppningsvis hittar jag en jacka där. Det måste jag nästan, annars får jag gå utan jacka i vinter typ. Ahhh juste, ikväll har ju också prison break premiär!! shitshit


hello


Bild på Sandra, citronmuffins. Attbropå citronmuffins så äter jag blåbärs muffins just nu, det blev över från igår. Så..Idag ska jag iväg med pappa och kolla på vinterjackor. Just nu känns det omöjligt att få tag på en eller kanske inte. Den där almajackan från monki har ju inte fått mycket bra kritik. Stor i storlekarna, inte lika fin i verkligheten blabla. Dock brukar jag gilla sånt som andra kan tycka är mindre fint? aja. Nu har jag redan smulat ner tangentbordet (som redan är sjukt klibbigt och luktar jordgubbssaft från förra veckan, jag kan tipsa er om att inte äta vid datorn! för det gör jag och det slutar alltid illa.) Kanske dags att klä på sig nu och mata kissarna!


well-worn-top.


leo.


En leopardpälsjacka ligger just nu högst upp på min önskelista! (ingen lång då!) Vet att topshop har fått in än fin. Påminner jätte mycket om den ovan. Ska släpa med mig pappa dit motstridligt i helgen och pröva den. Eller så slår jag till på den svarta almajackan från monki (väldigt lockande tack vare den gosiga luvan, dock har jag inte prövat den än..någon annan som har det?) Det som jag gillar med pälsjackor är att man slipper ha en halsduk runt halsen, vilket jag kan tycka jobbigt ibland. Och så är dom så mjuka.

ps. nästan så jag har lust att fråga Vilka är inte på den där blogawardsen? och isåfall Varför? Själv sitter jag och äter eller snarare ätit upp ett helt paket 70% mörkchoklad och kollar på charlie chaplin, någon som vill joina? jag har just nu fått ett stort sug efter julmust! Det bästa med julen är typ julmusten..och rester från julskinkan med kall senap på, på en knäckemacka då!

im_all_worn_out


FEEL THE INSPIRATION!!!!

---------------------------BUMMMMMMMMMER

donuts n milk


ASKMEANYTHING

Frågestund


weekkkkkkkkend.


maja casabalanca


velour


CLLICKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

You're the boss, Applesauce


I SO want this one.


I've been such a bad blogger lately..Sorry for that! I just have so much going on right now! but stay tuned! i will get back. pic: elle milla.


japan.


 

SUSHI IS LIFE.

AUTUM

velour tights gåshus yoghurt skrubbsår pälsjacka löv slitna skor greasy hair tygkasse doing nothing sleep blog nattpromenader skrika tv maja-casablanca santa monica daydream teeshirts rain

RSS 2.0