anditwasMonday
colourful leaves worn out dr martens warm chocolate chip cookie stadsbiblioteket bleeding thumb art
aaah loving everything !!
great post
ååååh jag hänger ofta på statsbiblioteket ! det är mysigt.
oh din jakke ligner den fra monki! den her http://26.media.tumblr.com/tumblr_lahxvguIym1qzfoh6o1_500.jpg
- bare i sort selvfølgelig ;) Er det her du har købt den? Din stil er fantastisk!!
hilsner fra Danmark
looove it. great boots !
Fint inlägg. Kakan ser gruvligt god ut. En av mina klasskompisar - haha känns konstigt att kalla honom det han har son och är runt 30 år - har gett mig recept på kladdig och underbar chokladkaka, som är vegansk! Lycka då mina höftade försök gått riktigt dåligt.
Hoppas allt är bra med dig!
Rikke- Yes! det är den :) åh takk
Kakans Ingredienser:
3dl vetemjöl
2,5dl socker
0,8dl osötat kakaopulver
1tsk bakpulver
1/2tsk salt
2,5dl varmt vatten
1tesked vaniljextrakt
0,8dl vegetabilisch Olja (olivolja)
1tsk äppelcidervinäger
Glasyrens Ingredienser:
1dl socker
4msk (60gram) margarin
2msk soya mjölk
2msk kakaopulver
2tsk vaniljextrakt
Värm ugnen till 175 grader. Blanda mjöl, socker, kakao, bakpulver och salt med en gaffel i en ungsäker form. Blanda sedan i vatten, vanilj, olja och vinäger och blanda ordentligt. In med det i ugnen i ca. 30 minuter och låt sedan svalna i 2 timmar.
För glasyren använd en liten kastrull och värm socker, margarin, mjölk och kakaon till kokning under konstant omkörning. Sänk värmen och låt sjuda i 2 minuter under omkörning. Ta sedan bort från värmen och fortsätt röra i 5 minuter. Häll sedan i vaniljen och häll direkt på kakan då det stelnar mycket snabbt.
Låt svalna en stund innan glufs.
-
Bara kopierat rakt av.
Har inte testat än, ska nog göra den i morgon. Ska ut till landet då, veliga jag får det att kännas som om jag tvingar mig själv nu för att det är något nödvändigt, förstår mig inte på mig själv. Men ska ta med dator och internet.
orättvis kaka ju
ååh vad fina byxor.
madeleine- skiitgodkaka!!
johanna- tack! det är tights :) väldigt lösa dock